Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб БанатаСВАКИ ЈЕ СРБИН РАДОВАН
Плакат са трибине
   У жељи да се охрабри свој народ, који деловањем антисрбског режима постаје талац фантомске институције познатије као Хашки трибунал, одржана је још једна трибина подршке хероју србскога народа др Радовану Караџићу.

   Дана 25. маја (7. јуна) 2002. године одржана је трибина Сваки је Србин Радован у просторијама Дома културе у Руском Селу крај Кикинде.

   На трибини су говорили: господин Ненад М. Јовановић, директор Центра за истраживање Православнога Монархизма, господин Ђорђе Србуловић подпредседник Србскога народнога покрета "Светозар Милетић" и господин Младен Обрадовић, главни секретар Отачаственог покрета Образ.

   Србима и Србкињама који су посетили ову трибину беседници су говорили о животу и раду др Радована Караџића као и о правом смислу његове борбе.

   Непријатељи србскога народа данас не воде борбу само против једног човека, већ против сваког богољубивог Србина и сваке богољубиве Србкиње. Зато је за све нас важно да схватимо да на овој ветрометини опстајемо само кроз искрено Богољубље и родољубље и да само кроз "борбу непрестану" бивамо достојни потомци наших Светих Предака и достојни савременици великих људи као што је др Радован Караџић.                                                                                                        
СВАКИ ЈЕ СРБИН РАДОВАН!Бошко Р. Маринков


Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер