ИЗУЗЕТНО УСПЕЛА ЕМИСИЈА О ДРЖАВНОМ ЗНАМЕЊУ СРБИЈЕ

9. мај 2022. | Вести

О Светом Свештеномученику Јануарију Кампанијском, у среду, 21. априла (4. маја) 2022, од 9:15 до 10:00 сати, ђакон Хаџи Ненад М. Јовановић, председник Одбора за хералдичке и генеалошке студије Центра за истраживање православног монархизма, гостовао је у познатој и слушаној радијској емисији „Помаже Бог, народе мој“, која се емитује на таласима београдског Бум Бум радија, на фреквенцији 89,4 MHz.

Ова емисија, која се бави српском духовношћу, историјом и културом, има традицију дугу скоро петнаест година, а настала је уз благослов блаженопочившег Патријарха српског Павла.

Као и последњих деценију и по, уредник и водитељ ове, изузетно успеле, емисије била је г-ђа Светлана Богдановић, а овом приликом се разговарало о државним символима Србије и о књизи ђакона Хаџи Ненада М. Јовановића „Грбови, заставе и химне у историји Србије“.

У ери глобалне владавине страхом и поплаве сујетног, сензационалистичког и оптерећујућег медијског садржаја, препоручујемо свима ову, афирмативну, освежавајућу и врло поучну емисију, коју можете послушати на званичном Јутјуб каналу емисије „Помаже Бог, народе мој“.