КРАЉЕВСКИ ПАР СРБИЈЕ НА ДОБРОТВОРНОЈ ВЕЧЕРИ

6. мар 2023. | Вести

Хуманитарна организација „Лајфлајн Њујорк“, чији је покровитељ Њ.К.В. Принцеза Катарина, организовала је још једну веома успешну добротворну вечеру која је одржана у присуству Краљевског пара Србије, са циљем да се обезбеди помоћ дечијим болницама у Србији.

Хуманитарни догађај са добротворном аукцијом организован је у среду, 1. марта, у клубу „Лотос“ у Њујорку, а присуствовали су му и Његово Преосвештенство Епископ источноамерички г. Иринеј, духовни покровитељ Центра за истраживање православног монархизма, затим, г-ђа Олгица Влачић, генерални конзул Србије у Њујорку, г-дин Бранко Терзић, Престолонаследников ађутант и члан Крунског већа, сестра Њ.К.В. Принцезе Катарине, г-ђа Бети Румелиотис, као и многи други угледни гости, пријатељи и добротвори „Лајфлајна“, који су још једном пружили велику подршку и показали спремност да помогну. Интересовање за догађај било је изузетно јер су сва места била резервисана недељама раније.

„Веома сам срећна што сам данас овде, и што заједно можемо да пружимо преко потребну помоћ дечијим болницама у Србији. Љубав и посвећеност свих пријатеља Хуманитарне организације ‘Лајфлајн’, чији сам поносни покровитељ, да пруже помоћ онима којима је потребна, вредни су дивљења и заслужују сваку похвалу. Ваша подршка нашим напорима омогућила је да се животи многих људи у Србији и Републици Српској промене на боље. Ваша посвећеност нам даје снагу да наставимо нашу заједничку мисију да увек будемо уз наш народ и да будемо тамо где је помоћ најпотребнија. Јер има много људи којима је и даље потребна наша помоћ и подршка.

Сазнање да ће ови заједнички напори допринети добробити деце и њиховом здрављу, доноси ми много радости и утехе. Пружајући деци, обезбеђујемо њихову будућност, али и будућност свих нас. Морамо да настојимо да наш свет чинимо бољим местом, јер имамо одговорност, не само према себи, већ и према другима“, изјавила је овом приликом Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Изворник: Краљевска Породица Србије