ПРЕДАВАЊЕ ДР МИШЕ ЂУРКОВИЋА У БЛЕКТАУНУ

23. окт 2022. | Вести

У суботу, 22. октобра 2022, у парохијској сали Црквене општине „Свети Никола“ у Блектауну одржано је предавање др Мише Ђурковића на тему „Породица на мети мрачних центара моћи“.

Др Миша Ђурковић је директор београдског Института за европске студије (ИЕС) и један од водећих српских интелектуалаца ХХI века, познат између осталога и као агилни борац за одбрану породичних вредности и српске културне баштине. Заједно са др Јовицом Павловићем, сарадником ИЕС-а, налази се на студијском боравку на Меквори универзитету у Сиднеју, те је ову прилику искористио и за ближе упознавање и повезивање са српском заједницом у Аустралији.

Др Ђурковић је пред педесетак окупљених гостију одржао врло информативно и инспиративно предавање, након кога је уследио и разговор са публиком. Ово предавање је уједно и најава овогодишњег Православног породичног семинара који ће се одржати 3. децембра 2022. у Блектауну, а чији је један од главних спонзора и сиднејска МИС Телевизија. Захваљјући доброти наших спонзора, читаво предавање је снимљено и биће доступно јавности преко парохијског Јутјуб канала.

Књиге др Мише Ђурковића могу се купити у парохијској књижари у Блектауну.